Hva er Gloss Lashes metoden?
Dette er en profesjonell metode for forlengelse av øyevippene. Øyevippene blir individuelt limt på ett og ett. De er lette, og de ser ut og oppfører seg som ekte. Prosedyren tar 60-180 minutter, og er smertefrie og avslappende. De er vanntette, man kan bade og svømme med dem, og de blir ikke påvirket eller ødelagt av varme. Maskara er ikke nødvendig.


Er Gloss Lashes trygt?
Applikasjonen er gjort med produktene Gloss Lashes. Livet til hver enkelt øyevipp er omkring 2.5 måneder, og de vokser ut igjen. Øyevippene fornyer seg som før. I tillegg er Gloss Lashes kvalitets øyevipper og lim som gir effekt uten bieffekter. Gloss Lashes behandlingen er smertefri, og påvirker ikke tilstanden på øyelokkene og øyevippene. Men som med all annen kosmetikk finnes det en liten risiko for at et individ av flere kan reagere på en av ingrediensene i produktene.


Er Gloss Lashes av god kvalitet?
Gloss Lashes produkter er av høyeste kvalitet. Våre øyevipper er laget av silke og siberian mink, blandet med syntetisk hår og gir holdbarhet og ønsket lengde. Gloss Lashes øyevipper finnes i varierende tykkelser og lengder for å kunne lage den mest naturlige look. Gloss Lashes øyevippebehandling er trygt.


Hvordan ta vare på Gloss Lashes?
Med Gloss Lashes er det ikke nødvendig å endre livsstil. De er motstandsdyktige mot vann, svette, tårer, varme. Så du kan svømme med dem, bade, trening, sole deg og gråte. Gloss Lashes Øyevipper bør børstes på morgen og kveld, børste er tilgjengelig i alle autoriserte butikker.


Hvor lenge holder Gloss Lashes vippene seg?
Gloss Lashes øyevipper holder lenge. Dine naturlige øyevipper vokser, og blir erstattet av nye hver 60 til 90 dager. For best resultat, bør øyevippene påfylles hver 3 til 4 uke


Hva kjennetegner Gloss Lashes øyevipper?

  • Endene av øyevippene er helt klart rettet oppover mot øyenbrynene
  • Lett å opprettholde riktig hygiene
  • Kan lett vaske av fett, støv, smuss og sminke rester
  • Perfekt glatthet på øyevippene.
  • Tynne tupper ser ut som dine naturelle øyevipper